Beheerder Brandmeld Over ons

 

Beheerder Brandmeld

Beheerder Brandmeld is een onafhankelijk bedrijf voor de uitvoering van de verplichte periodieke controles door een Beheerder aan uw Brandmeld- en Ontruimingsalarminstallatie conform de norm NEN 2654. Door het regionaal plannnen van onze gekwalificeerde Beheerders kunnen we u door heel Nederland van dienst zijn voor een scherp tarief.

Daarnaast verzorgen wij de cursus Beheerder Brandmeld- en Ontruimingsalarminstallatie. Dit kan klassikaal maar tevens ook via E-learning


Ons team

 

                     

 Henk Kattestaart - Directie          

                  

Marius Hobbel - Beheerder          Jordy Versluis - Beheerder

                  

Maurits de Vries - Beheerder          Nick Kunst - Beheerder

 

Onze referenties

 Duwo Heijmans Kloosterboer Laurens Markthal Odfjell

 

Dutch Fire Safety Group

Dutch Fire Safety Group is een samenvoeging van 3 brandveiligheidsorganisaties: Ignis Systems, MMH Brandbeveiliging, en Beheerder Brandmeld. Samen bieden wij bedrijven in alle branches volledige brandbeveiliging op maat. Daarvoor gebruiken we alle systemen die de wet voorschrijft voor de veiligheid van uw personeel en uw materiaal. We vertegenwoordigen een groot gedeelte van de merken op het gebied van brandmeld- en ontruimingssystemen die op de markt verkrijgbaar zijn. Service en onderhoud zijn vanzelfsprekend.
Dutch Fire Safety Group is leverancier van brandmeldinstallaties type B (+), sprinklermeldinstallaties en ontruimingsalarminstallatie type A gesproken woord. DFSG is dealer van Siemens, Esser, Argina, Hertek, Notifier en G+M. Naast leveringen heeft Dutch Fire Safety Group ook opleidingen, cursussen en instructies voor beheerder van brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties. Heeft u vragen omtrent brandveiligheid, neem dan contact op met Dutch Fire Safety Group.